torstaina, heinäkuuta 06, 2006

TV on orjani

Tämän työn ja tallentavan digiboksin ansiosta televisionkatselutottumukseni ovat muuttuneet totaalisesti. Esimerkiksi tänään tulee kolme suosikkiohjelmaani: Lost, 4400 ja Sinkkuelämän uusintoja. Ennen muinoin olisin tehnyt sohvakuoleman ja tapittanut klo 21-23 televisiota taukoamatta. Vaan nyt on toisin.

En voisi kuvitellakaan istuvani töllön ääreen klo 21 ja odottavani ohjelman alkavan. Mieleenikään ei tulisi joka ikisen mainoksen katsominen kuin hypnoosissa. Ei, mieluummin katson koko paketin myöhemmin. Myöhemmin voi olla 20 minuuttia ohjelman alkamisesta tai ensi viikolla, ei väliä. Tärkeintä on, että voin skipata mainokset ja katsoa mahdolliset tylsät kohdat tuplanopeudella. (Tylsiä kohtia ovat nämä niin muodikkaat "ei-puhuta-mitään-vaan-luodaan-tosi-kiva-fiilis-musiikilla" tv-sarjojen loppukohtaukset . Tätä haukotuttavaa soopaa harrastetaan ainakin sarjoissa Lost ja Todistettavasti syyllinen.)

Mikä parasta, minulla ei ole tällä hetkellä aavistustakaan, ovatko badenbaden-tuolit tarjouksessa, kuinka monta prosenttia kuohkeammiksi saisin hiukseni uudella ihmeshampoolla tai kuka julkkis mainostaa tällä hetkellä ryppyvoidetta. Ihanaa!

2 kommenttia:

Janne kirjoitti...

Siksipä oletkin varas... Ihan oikeasti, Turner Networking johtajan mielestä on varastamista, jos ei katso mainoksia.

Tämän takia sitten esimerkiksi ABC (mm. Lostin tuottaja) haluaa, että tulevaisuuden kovalevydigibokseista poistetaan mahdollisuus pikakelata eteenpäin.

Ehhehe.

nainen ratissa kirjoitti...

Jos tiettyjä piirejä on uskominen, niin me taksinkuljettajat ollaan ihan hirveitä varkaita ja huijareita... Voisin itse asiassa blogata aiheesta.