keskiviikkona, heinäkuuta 05, 2006

Muistinmenetyksiä

Damn. Takana suht rauhallinen kesäilta, josta ei irtoa tarinoitavaa millään ilveellä. Tammerkosken sillalla (onpa muuten aika kököt sivut) ja Jean S tosin piristivät hetkeksi Keskustorin seutua.

Joskus alkuillasta sain aivan järisyttävän ja tajunnan räjäyttävän hienon juttuidean tänne blogiin. En vaivautunut kirjaamaan siitä mitään ylös, koska stoori oli niin hyvä, että vain täydellinen dementikko voisi sen unohtaa. Nyt kuitenkin pääsi iskemään niin hirvee amaryllis, etten millään muista mikä sen kukan nimi oli.

Lopulta luovuin kaivelemasta väsyneen alitajuntani syövereitä ja palasin vanhoihin muistiinpanoihini. Sieltähän löytyy ranskalainen viiva poikineen, sieltä sylkisin aamuyöhön rattoisan tarinan. Pettymyksekseni huomasin, että olen jo ehtinyt kirjoittaa joka aiheesta - paitsi yhdestä. Siinä luki ytimekkäästi: "paskalla". Älkää kysykö. Ei mitään hajua. Jotenkin minusta tuntuu, että mieleni on tarkoituksellisesti hävittänyt tämän(kin) muiston.

3 kommenttia:

tuurari kirjoitti...

Älä välitä. Täällä puolestaan on ollut viimeaikoina niin paljon mielenkiintoisia jutunaiheita ettei puoliakaan ole jaksanut kirjoittaa blogiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kerro nyt vaikka miehestä jolla oli lippu voimistelutapahtumaan. Ja samana viikonloppuna keskus kieltäytyi "kuvailemasta" datalla Sarankulmasta haettavia miehiä... :)

Vai pystytänkö toisen blogin missä kerron tarinat jotka jätät itse väliin :-)

nainen ratissa kirjoitti...

Hmm... Toimisivatkohan nuo jutut vaan yhtä hyvin tekstinä kuin kaljapöhnässä kerrottuina?