keskiviikkona, joulukuuta 06, 2006

Seksistinen ääliö

Osa (ääliö)asiakkaista harrastaa ihan säännöllisesti taksikuskeille vittuilua. Osa testaa tuleeko takaisin nasevaa kommenttia, osa haluaa päteä, osa on ihan muuten vain ääliöitä. Sietokykyni on noissa tilanteissa aika korkea, mutta jossakin menee raja. Tässä iltana eräänä löysin sen rajan.

Mies nousi kyytiin ja kysyi ensimmäiseksi, onko minulla perhettä. Kun vastasin kieltävästi, alkoivat kyselyt siviilisäädystäni ja epäilykset mieheni tuhkamunaisuudesta. Olisin antanut varmaan tuon kaiken paskan mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta äijä erehtyi tarttumaan arkaan aiheeseen. Minussa on yksi fyysinen poikkeavuus, mikä ei ole kovin näkyvä juttu, eikä sitä juuri kukaan huomaa - eikä ainakaan kommentoi ääneen. Aikoinaan ala-asteella minua kiusattiin asian vuoksi ja kai siitä jotain arpia jäi. Nykyään heitän itsekin vitsiä asiasta, mutta kellekään muulle se ei ole sallittua.

Tämä onneton miehenretala iski sellaiseen paikkaan asiattomalla kommentillaan, että raivomittarini hyppäsi välittömästi tulipunaiselle. Eikä juttu ehtinyt jäämään siihen. Seuraavaksi ääliö oli jo pohtimassa seksielämääni ja saamistilannettani. Siinä vaiheessa löin jarrut lukkoon niin että äijällä taisi napsahtaa otsaluu kojelautaan. "Kuule. Sinun kanssasi juttelen seksistä tasan kaksi sanaa. Painu vittuun!" Jotain mutinaa sain kuulla hullusta huorasta, mutta taisin olla sen verran vakuuttava raivossani, ettei mies erehtynyt kyseenalaistamaan käskyäni.

Kuin hyvitykseksi tästä, sain kyytiini loppuyönä poikkeuksellisen mukavia asiakkaita. Siitä ehkä ensi kerralla.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

on se taksin ajaminen rankkaa hommaa. ei kannata tulla hesaan ajamaan ;D

nainen ratissa kirjoitti...

sinusta asiakkaalla on oikeus udella kuljettajan seksielämästä?

Lusikka lattiaan kirjoitti...

eihän kukaan rupea saatana kaupan kassallakaan utelemaan että onko kassaneidillä tiukka perse yms?

vittu mitä vatipäitä täällä joskus....

Anonyymi kirjoitti...

Ei kenenkään tarvitse tuollaista kuunnella. Teit ihan oikein, kun heitit pihalle öykkärin.

Anonyymi kirjoitti...

Olet senverran kauan ajanut että raja on varmaan korkealla. Äijä sai mitä tilas ja helpolla pääsi.
Itse olisin varmaan pyöräyttänyt äijää pari kertaa ojassa, mutta onhan tuo kojelautakin ihan hyvä.
Ai niin taisi palkka jäädä saamatta? Jaksamista siellä radalla.

tuurari kirjoitti...

Taksikuskikin on ihminen. Se vain pääsee asiakkailta unohtumaan turhan usein.

Oikein teit, ei tuollaista tarvitse kenenkään sietää.

Kimmo kirjoitti...

Helvetin hyvä! Ei tuollaisia nuijia tarvitse kuskata.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan oikein teit! Ei ihmisen tarvitse työssään kuunnella mitään paskaa, oli sitten ammatti mikä tahansa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihailen oikeasti kaikki ihmisiä, jotka jaksavat palvelualoilla. Taksikuskina oleminen on varmasti yksi niistä, jotka vaatii rautaisia hermoja. Kaikenlaisia taulapäitä joutuu kuskaamaan.

Pellolle vaan moiset idiootit autosta!!

Lotta kirjoitti...

Huusin kerran radiolähetykseen soittavalle kuuntelijalle "Haista vittu" (en kuitenkaan on air), koska koki aiheelliseksi vaatia että lähettäisin hänelle kuvan tisseistäni. Juuri siitähän sen mun ammattitaito onkin kiinni.

Lesboystävättäreni saa baarissa usein kommentin "Sä oot lesbo siksi, että sä et oo vaan kunnolla saanut munaa". Siihen hän yleensä vastaa että "sä oot varmaan hetero siksi, että sä et oo vaan kunnolla saanut munaa". Joillain miehillä näyttäisi olevan mielestään etuoikeus kommentoida kenen tahansa seksielämää (tai muutakaan elämää). Saunan takana on vielä tilaa.

Jaksaa, jaksaa!

Anonyymi kirjoitti...

Meitä mahtuu moneen junaan ja osa jää vielä asemallekin. Onneksi keskuksessa on sentäs se C-nappula, jota saa (ja pitää!) käyttää.

Jaksamista ratin taakse :)