maanantaina, joulukuuta 04, 2006

Jussi Juupajoelta

Viime talvena rattinainen oli eräänä arki-iltana viimesen päälle viihteellä vakiokapakassaan. Osui siihen sellainen karhun kokoinen herrasmies, joka kertoi olevansa Jussi Juupajoelta, ja nappasi rattinaisen kylkiluita natisuttavaan rutistukseen: "Sulla on upeat rinnat. Sä oot mun nainen." Rattinainen ei ollut ihan samaa mieltä, mutta joi huvittuneena Juupajoen Jussin tarjoaman paukun, kuunteli aikansa höpöjuttuja ja poistui paikalta mennäkseen tyttöjen huoneeseen... Likkakaverin kanssa naureskeltiin omituista persoonaa ja unohdettiin koko tyyppi 20 minuutissa.

Kului muutama viikko ja sain datalle osoitteen ihan yhden kaverin naapuriin. Kyytiin nousi tutun näköinen mies. Juupajoen Jussi asuikin sitten ihan Tampereella. Nyt mies oli selvin päin ja kohtelias. Soitin tietysti kyydin jälkeen heti likkakaverille: "Tiedätkös missä on Juupajoki? Kuule, Tampereella ihan Xxxxxn naapurissa."

Tässä ihan muutama ilta sitten samainen "Juupajoen" Jussi nousi tolpalta kyytiini nuoren vaimonsa kera. Jussi kysyi osoitteen kerrottuaan, osaanko nyt ihan varmasti perille. Naurua pidätellen kerroin yrittäväni parhaani. Vaan nyt kun oli vaimoke mukana, ei ihan suoraan auttanut vokotella naiskuskia. Jussilla oli kuitenkin sopivan ikäinen poika, jolle "noin komian naisen" voisi naittaa. Ei kuulemma haitannut, vaikka poika on vähän ujo. "Kun se sinuun koskee, niin aijai, siinä se rakkauven liekki syttyy."

Kun ovet viimein sulkeutuivat ja olin autossa yksin, nauroin ääneen. Tuon miehen miniänä olisi varmaan tosi herkkua olla... Törmään taatusti tähän komioitten naisten ihailijaan vielä tulevaisuudessa, eikä hän minua muista. Hitto, että miehistä riittää joskus riemua.

Ei kommentteja: