maanantaina, joulukuuta 18, 2006

Pöpöjä kyydissä

Jos en nyt saa jotain kuolemantautia jouluksi, niin sitten olen todella terästä. Viikonloppuna kyytiini nousi pariskunta, joista nainen istui taakseni. Lähes välittömästi auton lähdettyä liikkeelle nainen aloitti uskomattomimman kuulemani pärskimisen. Se oli jonkinlaista yskimisen ja aivastelun väliltä olevaa hillitöntä kröhä-pärsky-räkimistä. En nähnyt, pitikö nainen kättään tai mitään suun edessä. Toivoin sitä kovasti. Painoin kaasua ja kuuntelin, kun nainen yritti puhua konekivääriaivastelun välistä.

- Anteksihts - ätsiih-kröh-tsih - keuhko-tsih-putk-kröhkröh-tulehdutsiiih!

Tätä jatkui taukoamatta koko matkan.

Tämän tapauksen lisäksi tässä viikon sisään minua kohti on aivastettu kaksi kertaa niin, että tukka vain on heilahtanut. Yksi kaiffari yski suoraan päin, kun jutteli kavereilleen takapenkille ja siinä kääntyessä oli hyvä selvitellä kurkkuaan. Kolmen tytön kaveriporukka taas jutteli vaivoistaan kuin vanhat mummot (pitkittynyt flunssa, keuhkoputkentulehdus, astma ja flunssa yhtäaikaa) ja köhi kilpaa. Jos olen joulun ja uuden vuoden terveenä, minulle voi ojentaa jonkun "Vuoden vastustuskykyisin taksikuski"-mitalin. Sepä vasta piristäisi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä olet erityisen vastustuskykyinen juuri siksi, että kyyditset ja kohtaat jatkuvasti niitä erilaisia pöpöjä ;) Suosittelen c-vitamiinitabletteja näin flunssa-aikaan, niiden avulla olen itse välttynyt räkätaudeilta.