torstaina, elokuuta 17, 2006

50 000

Viidenkymmenentuhannen kävijän raja on lähipäivinä rikkoutumassa. Tätä pitää juhlia. Lupaan pyöreään lukuun osuneelle vierailijalle tuopposen tahi pullakahvit joskus tuossa syksyn/talven aikana. Mikäli käynti kuppilassa ei onnistu, muistan onnekasta pienoisella taksinkuljettajan survival kitillä (mikä se on, jääköön vielä arvoitukseksi, sillä se se on minullekin...)

Loppuun vielä päivän vinkki taksiasiakkaalle. Kuljettajaan ei välttämättä tee vaikutusta kommentti: "Jumankauta, oleksää lihotunu!?" Ei varsinkaan, jos olet tyystin tuntematon.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tää nyt ei ole mikään kommentti mutta tämä on ainoa foorumi mikä tulee mieleen asiaa kertoa.. joten: onnistuin todistamaan hauskaa mutta vaarallista tapahtumaa. treella taksin pysähtyessä liikennevaloihin, toinen takapenkin kyytiläisistä tippui kyydistä. siis pää ja kylki edellä suoraan tielle. kaveri kyllä suoriutui kohtuu nopsaan takas kyytiin mutta valot ehtivät vaihtua vihreiksi. ja se tipahtanut todella näytti yllättyneeltä, että kuinkas tässä näin kävi... ei sun kohdalles näin ole käynyt ?

nainen ratissa kirjoitti...

No eipä ole käynyt. Näen kyllä heti koetaulusta, jos joku ovista ei ole kiinni ja äänimerkkikin silloin taitaa kilahtaa.

Anonyymi kirjoitti...

jahas, olin sitte nro 50001, maanantai aamu 4:47 (töiden jälkeen siis ;)

nainen ratissa kirjoitti...

50 000. kävijä piipahti sivuilla aamuyöllä klo 3:27. Hän asuu Turun seudulla ja saapui sivustolle blogilistan taksi-hakemiston kautta. Selaimena hänellä on Firefox ja näytön resoluutiona 1280 x 1024. Ip-osoite alkaa 80.71....

Kössi kenguru kirjoitti...

Juu, näinhän se on.

En vain heti malttanut tunnustaa lukevani taksiblogeja yötä myöten ;)

nainen ratissa kirjoitti...

Ota yhteyttä, jos haluat jossakin vaiheessa postia tai olet kuppiloiden äärellä Treen seudulla.