torstaina, maaliskuuta 09, 2006

Paljastuksia

Nainen ei tänään totisesti ole ratissa. Nainen on kotona kunnon krapulassa.

Yksi krapulan aiheuttaneen illan kohokohtia oli kyyti illan jatkopaikkaan. Jossakin vaiheessa matkaa humalainen mieleni rekisteröi, että olemme tilataksissa - ja meillä on naiskuski. Voisiko se olla...

- Lukeekosh kuljettaja taksiblogeja?
*hetken hiljaisuus*
- Juu, joskus...

- Kauankosh olet ajanut taksia?
*toinen hetken hiljaisuus*
- Vähän yli viisi vuotta...

- Et kai vaan ole Taksitar?

Tässä vaiheessa edestä kuului jotakin mutinaa, ja melkein jo arvasin... Lopulta sain myöntävän vastauksen - ja ilmoitin itse olevani nainen ratissa. Siinä kohtaa minä loikkasin taksin etuosaan pelkääjän penkkiin roikkumaan ja auton täyttivät naiselliset puolikirkumalla esitetyt kommentit.

- Ei herrajumala, ei oo totta..! Hitto tää on pieni kaupunki..! Siis aivan mahtavaa..! Kerta kaikkiaan siistiä tavata näin..!

Itseltäni asiakkaat eivät ole koskaan kyselleet blogeista mitään. Yhtä kolleegaa on kyllä luultu kerran minuksi. En tiedä, miten itse reagoisin moisessa tenttaustilanteessa. Ehkä mutisisin jotain, että mitä ne sellaset blögit on...

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vau :) olen elämyt toiveissa, että joskus eksyisin sinun tai taksittaren kyytiin. tosin taidatte ajella minun kannaltani vähän väärässä kaupungissa.
-strangelove-

Anonyymi kirjoitti...

Näistä taksiblokeista tulee kohta myytti... kukaan ei törmää mutta kaikki lukee :)

kohta tolpilla odottaa ihmisiä jotka ei suostu meneen kyytiin paitsi jos "nainen ratissa" tai "taksitar" on ratin takana :)

-R-

Anonyymi kirjoitti...

Mä tapasin Apinan Elämää -blogin kirjoittajan viime viikolla... kiva poika! Ja Judea kyttään aina, jos sattuisin kyytiin!

Anonyymi kirjoitti...

Meillä keskuksen tytöillä on niiiiiin paljon helpompaa ;) Ei tartte pelätä että kukaan tunnistais :)

Taksitar kirjoitti...

hih meidän tarvitsee kohta aloittaa fani saitti ja fan club jne... :D

Anonyymi kirjoitti...

eikös olisi ihan kohteliasta laittaa ikkunaan sellainen "tässä menee nainen ratissa" tmv. tarra... taksistasi tulisi asiakasmagneetti tolpalla ;)
-strangelove-

Anonyymi kirjoitti...

Loistava ehdotus tuo viimeinen. Siis tuotteistaa ja brändätä Nainen ratissa. Tipit ainakin lissäntyisivät - ja taksista voisi myydä mainostilaa. Ja jonkin kivan ravintolan kanssa voisi tehdä sopimuksen.

Taitaa olla niin, että Nainen ratissa on paljon ihanampi, älykkäämpi, eroottisempi ja moniulotteisempi kuin moni hänestä haaveileva edes osaa uneksia.

Äläkä Nainen ratissa nyt ylpisty liikaa...:).

-liekki