perjantaina, maaliskuuta 03, 2006

Tenttaamista

Joskus asiakkaat testaavat taksinkuljettajia kyselemällä pienten ja omasta mielestään hankalien katujen sijaintia. Koska en ole ajanut taksia kovin kauaa, en ole moisessa pelissä kovin hyvä. Yleensä lopetan tenttauksen alkuunsa vetoamalla kokemattomuuteeni. Kuukausi sitten sattui kuitenkin herkullinen tilanne.

Hyyyvin humalaisen porukan naispuolinen jäsen aloitti tenttaamisen. Ensimmäiseksi hän tiedusteli pienen Annalassa sijaitsevan kujan sijaintia, jonne olin juuri samana iltana vienyt asiakkaan. No, tästä hän ei lannistunut, vaan jatkoi tenttaamalla hankalahkoa katua Viinikassa - jonka varrella sattuu asumaan erittäin hyvä ystäväni. Vastaukseni jälkeen meteli autossa tippui 20 desibeliä ja ajelimme lopun matkaa hiljaisen (ja aiheettoman - mutta eivät he sitä tienneet) kunnioituksen vallitessa.

Sivupalkista löytyy nyt myös sähköpostiosoite. Ehkä vastaan, ehkä en.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitääkös tämä väite sinun kohdallasi paikkaansa ;)? Tupsulan kotisivulta:

"Toinen tapa on napata taksi, ja sanoa kuskille, että "Tupsulaan":) Jos kuski ei tiedä, tarkennuksena voi käyttää termejä "Paistinpannutalo" tai "Vierasvenesatama" ja viimekädessä tietenkin osoitetta. Kokemus on osoittanut että n. 50% Tampereen taksikuskeista tunnistaa nimen Tupsula ja tarkempaa selitystä ei tarvita."

nainen ratissa kirjoitti...

Kyllä Tupsulaan riittää osoitteeksi Tupsula. Myöskään Mikontalon tarkempaa osoitetta en kaipaa perille päästäkseni. Ritakatu 3:ssa riittää osoitteeksi Beverly Hills tai Ghetto (uudet ylätalot tai wanhat alatalot). Hämmästyttävän alhainen tuo Tupsulan 50 %:n tunnistamisaste. Itse olisin veikannut 70-80 %.