torstaina, maaliskuuta 02, 2006

Top5 oudot koristeet

Birdy haastoi minut:

"Onko sinulla outoja koristeita tai roinaa, jotka ovat aikojen saatossa lojumaan jäätyään muuttuneet koristeiksi. Kerro niistä koko Blogistanialle! Jos esineeseen liittyy tarina, kerro sekin. Foto ois kiva, mutta ei pakollinen. Rääkkää kanssablogaajiasi, ja pane vahinko eteenpäin haastamalla muita."

Dom Perignon -pullo, jossa korkkina Aarikan Allu-ankka jalat ylöspäin. Mies toi työmatkalta Millenium-juhliimme pullon aitoa domppista. Helmiä sioille meni silloin. Eipä tuota kallista pulloa raaskinnut tyhjänäkään pois heittää.

Zackin cocktail-tarvikesarja. Tilasin sarjan joskus aikanaan "kun halvalla sai" letsbuyit.comista. Kertaakaan ei ole käytetty, mutta on se ihan hyvän näköinen kirjahyllyssä (kai).

Pieni morsiuskimppu. Ainut häissä koppaamani hääkimppu. Lojuu kirjahyllyn päällä pölyttymässä. Kopista on 7 vuotta, enkä ole vihille astellut, joten aika huono kimppu (tai sitten pirun hyvä!)

Sveitsiläistyylinen keramiikkatalo, joka oli tuikkukynttilän päällinen vielä pari vuotta sitten. Tuikku leimahti talon sisällä julmetuksi roihuksi ja koko hoito heitettiin ulos hankeen. Alusta hajosi, mutta talo on edelleen koristeena.

Ruma vaasi, jossa sinisiä tekokukkia. Tulipa katseltua kämppää kriittisellä silmällä. Nuo ovat vain kulkeneet mukanani. Tänä keväänä nuo kulkeutuvat ulos asunnosta.

Vahinko eteenpäin. Olisi kiva kuulla, mitä löytyy Pastanjauhajien keittiöstä. Muita uhreja voisivat olla Peggy G, Outi ja juuri bongaamani Taksitar.

1 kommentti:

Taksitar kirjoitti...

Kiitos haasteesta, vastattu on ja eteenpäin kierrätetty :)