keskiviikkona, lokakuuta 26, 2005

Haiseeko homma?

Bongasin tilastoista, että sivuilleni oli linkattu Taksi Foorumi -nimiseltä sivustolta. Näytti aika kuolleelta paikalta, ainakin toistaiseksi. Sivuston kautta eksyin erään virkanaisen blogiin, nimeltään the taxis take you where you wanna go. Blogin pääteemana on pääkaupunkiseudun taksiliikenne ja erityisesti kuljettajien käyttäytyminen. Hämmästyin, miten paljon kuskeilla on mielipiteitä asiasta jos toisesta. En kovin äkkiä osaa kuvitella itseäni haukkumassa poliitikkoja asiakkaan istuessa takapenkillä. Tai muutenkaan esittämässä näkemyksiäni päivän polttavista kysymyksistä.

Blogin viimeisin merkintä käsittelee kuljettajien ominaistuoksua. Kurssilla tuosta hygieniasta on puhuttu moneen kertaan. Ehkä johtuu siitä, että olen nainen, mutta en voi ymmärtää miten tuo asia voi olla jollekin hankala. Varsinkin miehille, joiden tarvitsee suihkun jälkeen vain kammata tukka ja pukea päälleen puhdas paita. Itse olen päätynyt kaksi kertaa peräkkäin saman haisevan kuskin kyytiin. Silloin ei tosin häirinnyt hien haju vaan aivan törkeä halvan partaveden löyhkä. Ehkä sillä peitettiin sitä hien hajua...

Virkanaisen kirjoituksissa pisti silmään naiskuskien totaalinen puuttuminen. Olemmeko niin korrekteja, ettei meistä ole mitään kirjoitettavaa, vai eikö kirjoittaja ole heihin törmännyt (epätodennäköistä)? Tosin, tuskin minustakaan hirveästi tarinaa kenenkään blogiin irtoaisi. Kun olen tuo intp luonteeltani. Asiallinen ja vaikeasti tutustuttava.

Ei kommentteja: