keskiviikkona, toukokuuta 16, 2012

Nainen muotipolkkaa

Meille jo muinaisina aikoina bloganneille on perustettu Naamakirjaan ryhmä Wanha blogistania. Ryhmä on tarkoitettu jo vuonna 2005 bloganneille. Hämmästyksekseni tajusin, että olen vanha pieru tämänkin blogin perusteella. Nimittäin esihistoriallisisna aikoina - eli ennen vuotta 2005 - bloggasin ihan omalla nimelläni. Tuo blogi on jo kuollut ja kuopattu. Joskus tulee kyllä sellainen olo, että jonakin päivänä vielä, tavalla tai toisella, avaan taas arkielämää ihmettelevän sanaisen arkkuni. Ehkä sitten eläkepäivinä.

Me wanhat pierut emme oikein ymmärrä nykypolkkajien muotiblogeja, emmekä sitä, että blogimerkintää kutsutaan blogiksi. Päätimme porukalla olla ajan hengessä mukana ja kirjoittaa muotiblogimerkinnän. Vai pitäisikö minun nyt sitten sanoa, että kirjoitan muotiblogin? Ei. Eieieieiei...

Tällä hetkellä odotan työvuoroon lähtöä. Päälläni on trendikäs henkkamaukan vaaleansininen printtikuosinen t-paita ja kauhtuneet harmaat verkkarit, joissa ei ole enää sitä kiristysnauhaa vyötäröllä. Jalassa on mummovainaan kutomat harmaat sukat, jotka ovat yksi suurimpia aarteitani. Ilman villasukkia en juuri kotioloissa pärjää. Wanhuus vie ääreisverenkierron.

Töihin aion pukeutua Image Wearin trendikkääseen vaaleansiniseen taksipaitikseen ja Lindexiltä vuonna kivi ja vasara ostettuihin pöksyihin. Housut kiiltävät persiistä kuin... No, siis kiiltävät. Ovat vain ihan törkeän mukavat päällä ja hyviä housuja on yhtä vaikea löytää kuin hyviä miehiä. Jalkaani vedän Sokoselta ostetut mustat sukat (hengittävät!) ja Eccon supermukavat kengät. Kaiken kruunaa nahkatakki. Vaihtoehtoja on kaksi. Laitan mustan tai mustan. Kumpikin lienee sikaa.

Näin. Se on täytetty. Jos joku Wanha blogistanialainen sattuu tämän lukemaan, niin viitsittekö linkittää ryhmään. Kun en nyt ihan ehdoin tahdoin viitsisi henkilöllisyyttäni heittää framille.

Edit: En tule juttuun tän "uuden" Bloggerin kanssa. Valitan kappalejaon hetkellistä katoamista.

Ei kommentteja: