sunnuntaina, toukokuuta 13, 2012

Mahdollinen paluu

Huomenta. Olen ajatellut aktivoitua taas hetkeksi, kun kaikenlaista kerrottavaa pukkaa. Nolottaa vaan tämä blogin muinainen ulkoasu ja vuonna 2009 päivittyneisiin taksiblogeihin johtavat linkit. Linkit poistanen kokonaan, koska en lue blogeja nykyään juuri lainkaan. Itse asiassa haluaisin Naisen ratissa Facebookiin, kun siellä tulee muutenkin tietokoneajasta roikuttua suurin osa. Olisko lukijoilla (niillä kolmella, jotka jäljellä ovat) ehdotuksia tai toiveita? Onko nykyinen ulkoasu riittävä näille jutuille, vai pitäisikö tehdä julkisivuremontti ja ilmoittaa päivityksistä Naamakirjassa?

8 kommenttia:

Surku kirjoitti...

Sama se, millainen ulkoasu on, kunhan hyvää juttua pukkaa. :)

Burana kirjoitti...

Tämä hyvä. Naamakirjaa en tue :-)

henna kirjoitti...

Kumpikin käy, eikä sen ulkoasun niin väliä :)

Elina kirjoitti...

Kiva jos jatkat. Ei blogin ulkoasulla niin väliä. :)

Adeletar kirjoitti...

Ehdottomasti, tätä blogia pitää suositella joka paikassa :) Itse huomasin uuden jutun koska se on syötteenlikijassani :)

HeidiN kirjoitti...

Facebookia käytän ainoastaan ystävieni kanssa kommunikointiin, eli en kannata. Täällä Bloggerissa sen sijaan käyn mielelläni lukemassa uusia juttujasi!

Ja ulkoasu on ihan ok, olet kyllä jo tainnut tehdä sille jotain :-)

Nienna kirjoitti...

Hei sä oot takas! Jei!

Itsekin käytän yleensä syötteenlukijaa, joten ei mullekaan ulkoasulla ole välia, niin kauan kuin koko teksti tulee syötteenä eikä vaan pätkä niinkuin joissain blogeissa...

Karri kirjoitti...

Tälläinen naamakirjasta erillinen bloginsa on kyllä mukavampi. Lukeminenkin tosiaan onnistuu mukavasti jollain Google Readerilla naamakirjan selaamisen sijaan.