perjantaina, toukokuuta 18, 2007

Lima

Limat. Yleensä tunnistan ne heti, kun ne istuvat autoon. Osaan pitää äänen kylmänä, kädet torjumisvalmiudessa ja väistellä poskisuudelmia 120 km/h vauhdissa. Vaan tämä tuli totaalisena yllätyksenä. Ehkä siksi, koska mies tuli autoon naisen seurassa. Omituinen mies toki oli, mutta niinhän moni on.

Vastailin niitä näitä kummallisiin, kirjakielellä lausuttuihin kommentteihin ja parkkeerasin pubin eteen. Kun maksu oli suoritettu ja miehen seuralainen oli ulkona, se tapahtui. Luulin ensin, että mies on kättelemässä minua. Kädellä oli vain ihan toinen suunta. Paskianen otti ja puristi minua reidestä. Siis oikein antaumuksella ja naatinnolla. Mittaili vielä katseellaan lihojani ja hyvästeli huokaillen. Olin niin tyrmistynyt, etten osannut reagoida mitenkään. Minuutti tapahtuneen jälkeen pystyin vain mielikuvissani lukitsemaan äijän sormet kunnon otteeseen ja huutamaan: "Katkaisenko sormet, katkaisenko!?!" Prkl.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö takseissa ole turvakamerat? Ja jos kortilla maksaa, niin nimikin tulee tietoon.

nainen ratissa kirjoitti...

Niin, ja mitähän sillä nimellä tekisin? Nostaisin syytteen reiden puristelusta? Jos tuollaisia juttuja tässä hommassa veisi eteenpäin, niin saisin viettää enemmän aikaa poliisilaitoksella kuin töissä.

Vince Neil kirjoitti...

Just tuossa eilen kolleegan kanssa tuumattiin et miten te naiskuskit viititte ajaa yöllä ja varsinki viikonloppusin. Oikein hirvittää kun aatteleeki niitä limasia äijiä puristelemassa ja ehottelemassa naiskuskeille kun nippa nappa niitä viittii itekki kuskata mihkään.

Anonyymi kirjoitti...

Ei sentään temmeltänyt vesirajalla?

Anonyymi kirjoitti...

Pitänee todeta, että sillä, joka kykenee ajamaan viikonloppuisin taksia yli kahden vuoden ajan, pitää olla melko hyvät hermot ja itsehillintä. Oli kyseessä sitten mies tai nainen.