lauantaina, toukokuuta 26, 2007

Kyllä naisetkin osaa...

Riehakas porukka kutakuinkin ikäisiäni naisia nousi kyytiin. Eivät juuri kuskin kanssa jutelleet. Omia juttuja oli riittämiin, eikä kommenttejani tarvittu. Aivan yllättäen etupenkillä istunut nainen kysyi: "Oleksää mies vai nainen", ja sukaisi sormellaan hiuksiani. "Siis anteeksi mitä!", huudahdin ehkä liiankin kovaa. "No kun sulla on ihan miehen hiukset..."

Takapenkin ystävättärien vaivaantuminen tuntui sisuskaluissani asti. Itse olin sekä huvittunut että ärsyyntynyt. Huvittunut, koska mieheksi ei kyllä ole ikinä ennen luultu. Ylimielisen huvittunut, koska minulla on taatusti tyylikkäämmät hiukset kuin yhdenkään kyydissä olleen naisen palanut tätipermanentti - jopa ylikasvaneena ja 8 tunnin ajon jälkeen. Ärsyyntynyt, koska taksikuski katsottiin taas kerran ostetuksi omaisuudeksi, jolle voidaan huudella mitä vain, ja jonka tukkaa voidaan hipelöidä kuin henkkamaukan toppeja. Stna, seuraavan hiplaajan hiplaan ojanpenkalle!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No jo oli perseestä tuo homma!! Seuraavan kerran sanot että taiat olla ite transu samperi!

Anonyymi kirjoitti...

Tästä aiheesta nousi itselläni karvat pystyyn viime yönä..
Kollegan (isäntä-miehiä ja mukava kuin mikä) vaimo(ke?)katsoi asiakseen taputella hartioitani kolme eri kertaa 10€:n kyydin aikana. Ja ei, me emme ole ystäviä/tuttavia, vaan tapasimme ihka ensimmäisen ja toivoakseni myös viimeisen kerran..
Ja noin muuten tämän vaimokkeen käytös oli alapuolella kaiken arvostelun, hän teki kaikki ne mokat, joita kaikki kuskit inhoavat. Toki kuningas-alkoholilla oli osuutta asiaan, mutta tässä tapauksessa se EI ole mikään puolustus..

Anonyymi kirjoitti...

Käytä samaa kuin baaritiskeillä on (tietääkseni) tiskin yli ei kurotella. Piste. Rikkojat lempataan ekan varoituksen jälkeen pihalle. Kuljettajalla on oma henkilökohtainen tilansa jota ei rikota, sillä selvä.