sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2007

Valivali

Vituttaa:

- Oma sukupuoleni. Miksi naiset haluavat aina taksin ajavan 40-60 km/h rajoitteisia teitä, vaikka samalla hinnalla pääsisi menemään moottoritien kautta? Entä miksi se oma puoliso on haukuttava siinä kuskin ja kavereiden kuullen? Helvetin noloa.

- Talojen numerointi. Tai sen puuttuminen. Jos minä saisin päättää, joka ainoassa osoitteessa pitäisi olla vähintään A4-kokoinen, valaistu numero.

- Osoitteiden epäloogisuus ja niissä asuvien ihmisten epäloogisuus. Onko se joku helvetin ihme, että taksi etsii osoitetta pitkään, jos osoite on Pönttökadulla mutta sinne pitää kulkea Puupääkadun puolelta?

- Haisevat spurgut ja kevätflunssa. Jouduin tässä yhden ammattilaisen jäljiltä ajamaan puoli yötä ikkunat auki. Olen välttänyt tänä talvena kaikki A-virukset sun muut noro-pöpöt. Vaan nyt taisi yksi vaivainen puistokemisti ajaa minut pelkällä hajullaan sairasvuoteeseen.

Ai niin... Jos joku tenava uskaltaa herättää minut nyt yövuoron jälkeen kymmeneltä aamulla joku pirun risu kädessä, niin en ehkä osaa ottaa sitä kevyenä aprillipilana. Ja ei, meidän ovikelloa ei kovin helpoin kotikonstein saa hiljaiseksi.

4 kommenttia:

Aleksi Stenberg kirjoitti...

Olipa hyvä huomio. Onneksi pala paperinenäliinaa ja pätkä jekkulankaa hiljensivät ovikellon kilinästä surinaksi. Ei ehkä tarvitse vedellä vitsoilla pitkin virpojien takamuksia.

Elena kirjoitti...

Eksyin sivuillesi blogilistan kautta. Tuli sitten vielä mieleeni, että olitkohan se sinä, joka kuskasi avopuolisoni kotiin tays:sta, olikohan torstaina...

nainen ratissa kirjoitti...

En ollut torstaina töissä, joten en voinut viedä ~he-lu-na~n miestä kotiin.

Virpojia ei onneksi näkynyt saati kuulunut. Vaistosivat kai, että oven takana asuu paha.

Elena kirjoitti...

Okei. Se oli sitten joku toinen naiskuski=).