torstaina, huhtikuuta 12, 2007

Poliisi, minne sinä meet...

Joukko remuavia nuoria miehiä sulloutui autoon ja ilmoitti osoitteekseen laveasti Hervannan. Koko seurue oli hyvällä päällä ja jutut sen mukaisia. Liikennevaloissa viereen sattui poliisiauto.
- "Hei, paskapäät! Mulkut! Nyt kesoo ja meteliä! Näytä Järvinen persettä! Hei, miten tän ikkunan saa auki?! Höh, tää ei aukee!"

Siihen on syynsä, että auton ikkunat ovat jatkuvasti lapsilukossa... Valot vaihtuivat ja pääsimme liikkeelle ilman hämminkiä. Metelin keskellä tiedustelin, minne päin Hervantaa pojat ovat matkalla.
- "Poliisikoululle."

2 kommenttia:

Mette kirjoitti...

Kun äitini aikoinaan oli ravintola-alalla Helsingissä (viinikassana, silloin oli vielä sellainenkin ammattinimike), tarjoilijat vuoronsa päätyttyä menivät toiseen ravintolaan tanssimaan sukkasillaan ja kiusaamaan virkasiskojaan. Osuin kerran seurueeseen eikä ollut hauskaa. ("Tämä pöytäliina pitää vaihtaa, tuossa on tahra! Eikö täällä ole hammastikkuja? Tuo lasi vettä! Mikä niin kauan vei?)

Taisi olla sama ilmiö niillä jätkillä.

Lusikka lattiaan kirjoitti...

ja ikävä kyllä samanlaista paskaa joutuu kuulemaan myös taksikuski kolleegoilta joita joskus sattuu kyytiin.

joskus on sattunut todella vittumaisia taksiautoilijoita (isäntiä) kyytiin ja niiden kuskaaminen ei ole mukavaa puuhaa... esim lupajuhlat kun on niin voi olla varmaa että aika harvassa on ne kyydit joita ajan soutupaviljongilta :)


-R-