tiistaina, huhtikuuta 03, 2007

Poikain juttuja

Kuten edellisessä merkinnässä kerroin, kestän kuunnella loistavasti asiakkaiden rasvaisia juttuja. Harvemmin tuota taitoa onneksi tarvitsee. Huvittavimpia ovat n. 20-vuotiaat miehet, jotka kuvittelevat juttujensa olevan roiseja, mutta todellisuudessa ne ovat säälittäviä.

Tämä täti ei oikeasti ymmärrä "nykynuorisoa". Kyllä minä muistan kundien minunkin nuoruudessani (lausutaan värisevällä tätiäänellä) puhuneen asioista suoraan, mutta puhutut asiat ovat näköjään hieman muuttuneet. Ennen pojat puhuivat pi**usta. Arvatkaapa, mistä nykyään puhutaan? Runkkaamisesta.

Kyllä. Poikkeuksetta. 3-4 sälliä istahtaa kyytiin ja alkaa raportoimaan, montako kertaa on tänään runkattu ja pari kertaa pitää vielä sen päivän aikana vispata ja pitäisiköhän homma hoitaa siinä taksissa heti. Siis WTF? Onko pimppa so yesterday, että siitä keskusteleminen olisi soooo booooring? Vai onko homman nimi tämä nykyinen homomuoti? Vai luulevatko pojut jotekin järkyttävänsä taksitätiä jutuillaan? (Todellisuudessa nuo jutut kuullostavat taksitädin korvaan samalta, kun kertoisivat leikkineensä omilla ulosteillaan.) Idiootteja.

Jos pojat nyt kuitenkin äityvät pari sanaa tytöistä puhumaan... Jotakin kertoo tästä ajasta myös se, ettei enää kysytä, että "saitko?" tai "ottiko se suihin?". Nykyään tiedustellaan suoraan, että millä tekniikalla se otti suihin.

2 kommenttia:

kinnunen kirjoitti...

Nojoo, en nyt ehkäpä ihan taksissa alkaisi kavereiden kesken vuodattamaan päivän lapaseenhakkauskokemuksia. Olen vahvasti kumminkin sitä mieltä (näin miehenä) että kyllä kunnon runkkaaminen huonon panon voittaa mennentullen ja palatessa. Niin se vaan on. Tosin tämä on vain ja ainoastaan minun henkilökohtainen mielipiteeni;)

Kiitoksia antoisista lukuhetkistä, jatkathan samaan malliin?

AaJii kirjoitti...

Uskomatonta. Joidenkin idioottimaisuus on kyllä niin käsittämätöntä.