sunnuntaina, toukokuuta 07, 2006

Ruokailuhetki

Nainen ratissa oli haaveillut koko lauantai-illan rasvaisesta Hese-ateriasta. Kyydit vain tahtoivat suuntautua poispäin ko. syöttölöistä. Lopulta kaupunki alkoi olla vähän ennen viittä tyhjä juhlijoista ja päätin lähteä juuri ennen sulkemisaikaa Pispalan Heselle. Tuskin olin saanut aterian eteeni, kun pöytääni istuutui mies, joka kysyi kyytiä Sääksjärvelle. Tyypillistä, mutta pirun helppo kyytitarjous. Senkun istuit pöydässä ja nakersit hampurilaista ja kehotit kaveria odottamaan. Piti tuon kyydin jälkeen lähteä nukkumattia jo katsomaan, kun sain vielä ajotarjouksen Kuljun työväentalolta Toijalaan. Toki juhlaväki piti kotiin heittää. Nannaa vastapainoa hiljaiselle alkuillalle.

Lauantaiyö oli unenomaisia näkyjä pullollaan. Itsemurhaa hautova sorsa, tienpenkkaan nojaava paljasta persettään esittelevä nainen, käsittämättömän upea auringonnousu (jota yksikään humalainen asiakas ei maininnut sanallakaan). Tekisin tosi mielelläni tähän aikaan enemmänkin töitä, ellei kesä viekottelisi lämpimille harhapoluille...

1 kommentti:

Epikuros kirjoitti...

Voi vitsi, pitäis varmaan käydä hakemassa se Tampereenkin liite niin ymmärrättäis teidän Tamperettarien kyyditysselostuksista jotain :).