perjantaina, marraskuuta 02, 2007

Kirottu yö

Voihan daihatsu charade applause, minkälainen yö!

Ensiksi olin saada kylkeeni rekan vanhan työpaikkani pihasta. Siinä olisi jo voinut sanoa, että työ kirjaimellisesti tappoi hänet.

Hetki tuon jälkeen jouduin pitkästä aikaa tappelemaan kyytimaksusta. Se on perseestä, kun itseltä menee hermo. Nyt meni.

Pisteenä iin päälle tienvarsikamera nappasi minusta hyvin kauniin kuvan. Siinä Särkänniemen kohdalla, Onkiniemestä itään päin, on tällä hetkellä erittäin toimiva kamera pöntön sisällä. Jos vihreä aalto toimii, siihen on hyvin helppo lasketella alamäkeen 20 km/h ylinopeutta...

8 kommenttia:

Sami Koivisto kirjoitti...

Itselläni kävi yhtä ikävästi, se baari jonka ovella olen on yhden opiskelijaporukan vakiopaikka. Ihan mukavia asiakkaita, mutta eilen ne ei millään meinannut aloittaa poistumistaan, vaikka valomerkki oli tullun ajat sitten ja baarin piti olla tyhjä 5 minuutin päästä. Pitkästä aikaa käytin ääntäni oikein kunnolla, harmitta jälkeenpäin kun en keksinyt parempaa keinoa.

Kanarian Don Juan kirjoitti...

Sait ikävästi noinkin monta epämiellyttävää kokemusta. Joskus
sattuu pahoja päiviä, onneksi ei kovin usein. Itselläni ei onneksi ole vähään aikaan ollut kovin ikäviä kokemuksia. Elokuussa kyllä oli senkin edestä.

Jami kirjoitti...

Mulla on Toyota Yaris ja kaikki haluaa ajaa sen ohi. Mikä olisi ammattiautoilijan ratkaisu ongelmaan?

nainen ratissa kirjoitti...

Hyvä jami.

Itse olen ajanut kaikenlaisia kottosia Ladasta Shelby Cobraan. Kokemukseni mukaan autoa ei kukaan normaali-ihminen lähde ohittamaan auton merkin vuoksi, vaan sen vuoksi, mitä sen auton ratin ja penkin välissä on.

Kaasupoljin on se oikeanpuoleinen.

Lusikka lattiaan kirjoitti...

noin muuten pikku vinkkinä että niihin maisemakuviin pääsemiseen ei tarvita kuin 15km/h ylitys :-)
nimimerkillä kokemusta on... 80 rajotuksella tasan 95.... ja pääsin julisteeseen....

nainen ratissa kirjoitti...

No emmää ny niin vihree oo, ettenkö tota tiätäis! Pääs vaan vähän lipsahtaan...

Lusikka lattiaan kirjoitti...

no kyllä mää sen tiän ettet sää vihree oo....pitäähän sitä ny joskus tulla nälviin tänne kommentteihin :-P

Anonyymi kirjoitti...

Sä mimmi oot aivan väärällä alalla,,tai olihan toi Korhosen vexiki taxikuski,,Pistä kuule se läppäris naukuun aiheista vaikka tolppamisu..ostan heti.