sunnuntaina, elokuuta 12, 2007

Älä mulle ala

Joku täysjurpo asiakas kysyi kerran ensimmäisenä lauseenaan, että miks te taksikuskit ootte aina niin vittumaisia. Tänään voisin vastata, että onko jumalauta ihme, kun yhden viikonlopun aikana autossani joku piripää imppaili jotakin spraypullosta, minut on haukuttu huoraksi, paskaksi asiakaspalvelijaksi ja kattila-aivoksi (mikä hitto tuo sitten onkaan - haukkuja olisi muuten taatusti kirjoittanut tuon erikseen ja ilman väliviivaa...), autoani on lyöty nyrkillä, lattialle on kaatunut litra olutta, korvaani on huudettu 110 desibelin voimalla ja joka toinen idiootti on halunnut Radio Rock-kanavan ja volaaaaaa!

Toivottavasti tuo kaikki tiivistyi tähän viikonloppuun ja ensi viikolla kaikki ovat Maailman Mukavimpia Asiakkaita. Muuten taksitäti tappaa.

9 kommenttia:

tuurari kirjoitti...

Ota iisisti. Jurposta saa saman, kuin ihmisestä.

Anonyymi kirjoitti...

Näyttäisi, että meillä on jotain yhteistä. Kuulosti täsmälleen minun vkonlopulta, paitsi, että kattila-aivon tilalla oli vittumainen ämmä ja lisäksi työkaluni Volvo S80 vm. 2007 haukuttiin täysin paskaksi ja rumaksi autoksi.. ;=) Voi tätä työnteon riemua!

Anonyymi kirjoitti...

mulla on aina sellainen pakkomielle, että jos liikun taksilla öiseen aikaan vaikka jonkun ystävän kanssa, yritän puhua mahdollsimman rauhallisesti ja sopivalla äänellä ja jotain suht fiksua. eli käytännössä kuulostan järkevämmältä ja käyttäydyn paremmin kuin koskaan selvinpäin. En halua antaa kuskille kauheaa asiakasta ja huonoa kuvaa. humalassa lähetetyt tekstiviesteissäkin on vähemmän kirjoitusvirheitä kuin tavallisesti.

eikös lievästi humalaisia kuskejakin napata joskus, koska ajvat ikään kuin liian tarkasti oikein.

ei taas hirveästi liittynyt aiheeseen.

Anonyymi kirjoitti...

Älä tapa taksitäti. Ainakaan itseäsi. Ehkä en sitä koskaan varsinaisen virantoimituksen aikana ole ilmaissut, mutta olette oikeita enkeleitä, joskus jopa hengenpelastajia tai yleensä ainakin sen nostattajia.

Iso käsi sinne etupenkille täältä takaoikealta. Keep up good work!

HJEK kirjoitti...

Hävettää ihan muiden taksinkäyttäjien puolesta kuinka typeriä ja aivottomia jotkut immeiset ovat. Kun meitä haukutaan töissä niin sen vielä joskus ymmärtää, mutta mitä taksikuskit ovat tehneet ansaitakseen tuollaisen kohtelun?? Joku joka näin käyttäytyy voisi vastata!!

Jaksamista vuoroihin!!

Anonyymi kirjoitti...

Ai että kuulostaa tutulta.Joku päivä mennee hermot ja kunnolla,nyt vielä jaksan purra hammasta.Itse pistän rajan huoritteluun ja haistatteluun. Annan vaihtoehdoiksi kävelyn tai turpa umpeen..jotku kävelee jotku pääsee kottiin :)

Anonyymi kirjoitti...

Mikset lopeta ajohommia niin ei tartte kuunnella vittuilua?
Jos olet vasta kolmekymppisenä alkanu ajaan pirssiä niin varmasti kykenet johonkin muuhunkin=)

Anonyymi kirjoitti...

Pakko sanoa, onhan pilkku mun vakipano... Nimittäin Radio Rock -kanava on oikea kirjoitusmuoto. Oli vaan pakko sanoon ku dissasit kattila-aivon väärinkirjottamista. Älä tapa, hyvässä hengessä! :)

Kanarian Don Juan kirjoitti...

Ikäviä sivujuonteita tässäkin ammatissa. Kerroin hiljattain omasta nuoruudenkokemuksesta opettajansijaisuudesta yläasteella.
Siellä eläkkeelle lähtöä odotteleva opettaja alistuneena kärsi jatkuvasta oppilaiden mielipuolisesta kiusanteosta. Ihmisten kanssa toimivat palvelutyöntekijät joutuvat varmaan kaikki välillä häiriköinnin uhreiksi, ikävä kyllä.