torstaina, kesäkuuta 14, 2007

Kännissä selvinpäin

Matkalla baarista kotiin kollega kadehti ihmisten taitoa juoda itsensä lähes tajuttomaan tilaan. Samoin minä. En pysty ymmärtämään, miten voi saada viinalla itseltään jalat alta ja tajunnan avaruuden tuolle puolen. Sitä ennen laatta lentää ja mieli pysyy kirkkaana kuin taivas kesäaamuna kello neljä. Eikä ole se laattakaan lentänyt vuosikausiin...

Onkohan meitä kontrollifriikkejä enemmänkin taksissa töissä kokemassa jotakin extremea? Kai sitä voisi jollain terveemmälläkin tavalla nollata päänsä, kun ei onnistu edes ryyppäämään kunnolla. Tosin olen sillä tavalla outo, että pidän krapulaa erittäin terapeuttisena olotilana. Kroppa on herkkä kuin mikä ja ajatus juoksee todella mielenkiintoisia polkuja. Aamua odotellessa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Odotettavissa on varmaankin lähiaikoina laki, joka säätää vartiointiyritysten ajoneuvojen väritystä ja tekstejä. Sillä tuntuu, että nykyisellään vartijoiden autot ilmeisesti joidenkin mielestä muistuttavat liikaa takseja.

http://tehtavanaturvallisuus.net/?p=281

Mariett kirjoitti...

Mahtava blogi, yks parhista, mitä olen lukenut. Kiitos hyvistä nauruista ja jatka avautumista.:)

Anonyymi kirjoitti...

Vaihdetaanko viinapäitä? Mä voin juoda itteni helpostikin kuntoon etten muista viimeisestä 3 tunnista mitään enkä tiedä millä oon tullut kotiin, jostain käsittämättömästä syystä jalat ja taju ei kuitenkaan lähde siinä kohtaa kuin muisti alkaa pätkiä. Eikä onneksi järkikään siinä mielessä että pääsen kyllä kotiin aina enkä koskaan sammu minnekään hankeen.

Hauskinta tässä tietty on se että siinä kohtaa kun alan olla humalassa niin en enää tajua että vois hidastaa vauhtia.

Toisina päivinä voin imeä viinaa kuin pesusieni niin että valomerkin aikaan ihmettelen että minne se kaikki viina on kadonnut kun en ole vieläkään kännissä.

Viinanjuomista on nyt 10 vuotta harjoiteltu ja mitään kuviota en ole vielä pystynyt tunnistamaan mistä tää johtuu.