sunnuntaina, kesäkuuta 03, 2007

Meille, teille vai maistraattiin?

Omituisen epäsuhtaisen oloinen pari nousi pitkästä jonosta kyytiini. Oli aika selvää, että saman illan aikana oli tavattu. Touhu kävi takapenkillä intiimiksi, mutta muuttui jostain syystä nopeasti keskusteluksi. Mies vaikutti fiksulta. Kertoili suht vaativasta työstään ulkomailla asiallisesti ja vastaili kohteliaasti naisen jokseenkin omituisiin kommentteihin. Poimintoja keskustelusta:

Mies kertoi mitä tekee työkseen. Nainen: "No eihän sulla sit oo mitään hätää." Hätää? Mitä hätää? Missä? Miksi?

Mies kertoi enemmän työstään, joka kuulosti melkoisen vaativalta yrityskonsultoinnilta. Nainen: "Niin kun sä jeesaat niit johtajii, niin onks sun titteli sit vai assistentti?"

Mies kertoi työskentelevänsä erään ison ja tunnetun eurooppalaisen kaupungin lähellä. Nainen tiedusteli heti perään, missä maassa mies työskentelee.

Miten on pojat, miltä tuntuisi seuraava yksinpuhelu juuri tapaamanne naisen suusta: "Mä en oo koskaan nähny vuoristoo, mutta mä voisin kyl tottuu siihen, jos siel ois kuntosali. Mä kun kuntoilen viis kertaa viikos, kun mä oon tottunu ja muuten mä voisin vaik plösähtää. Et vaik mä en osaa englantii tai kielii oikeestaan ollenkaan - tai siis tajuun, mut en osaa puhuu - mut mä oon tosi hyvä huushollihommissa. Mul on oikeestaan niihin koulutuskin, vaik en oo ikinä tehny sen alan töitä, mut voisin kyl tehdä. Siis ulkomailla. Vaik eihän sitä tiedä, mitä täst tulee. Täähän voi siis olla ihan vaan yhden illan juttu."

Maksuhetkellä nainen nousi autosta ja jäimme miehen kanssa hetkeksi autoon kaksin. En tiedä, kumpi aloitti nauramisen. Ehkä mies. Nauroimme hiljaista, hörähtelevää naurua sanomatta sanaakaan, mutta sanoen samalla kaiken tarvittavan. Ulkona mies koppasi naisen kainaloonsa ja talutti kohti asuntoaan. Rohkea kaveri.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Loistava juttu :-)

Kriisi kirjoitti...

Miehissä, jotka katsovat tuollaista hupakointia lempeästi hymyillen, on jotain äärettömän kunnioitettavaa. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Monet tuollaiset hupakot voivat vaikuttaa päällepäin tyhmiltä ja saamattomilta, mutta kyllä siellä pohjalla usein on äärimmäisen sitkeä, ahkera ja tunnollinen puurtaja ja kaupan päällisiksi saa rennon ja rempseän luonteen, joka ei liian vaikeilla ongelmilla päätään rasita :)

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kommentoida tuota edellistä anonymiä... ;=))
Täytyy sanoa, että sulla on asenne kohdallaan! Tuon positiivisempi ei enää voisi olla!

t: Nainen, taksikuski

Anonyymi kirjoitti...

hei, luen oikeastaan ensimmäistä kertaa blogiasi ja täytyy myöntää, että olen nauranut muutaman kerran tosi kovaa ääneen. mahtavaa lukea mitä kaikkea taksissa tapahtuukaan... kiitos hauskasta hetkeästä nainen ratissa.

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin ihanan sympaattinen tarina :)

Anonyymi kirjoitti...

En edelleenkään pysty - ja tuskin koskaan pystyn - ymmärtämään, mikä tästä miehestä ja tällaisesta käytöksestä tekee naisille noin sympaattisen.

AnneV kirjoitti...

No NYT mä tiedän mikä on mennyt pieleen... Aikoinaan kaks mun parasta ystävätärtä lähti miehen ulkomaankomennukselle mukaan, mutta kumpikin vastusteli lähtöä. Minä taas olisin lähtenyt kirkuen minne vaan, jos tilaisuus olisi tullut. Niinpä oli sitten pakko ihan vaan omilla ansioilla hakeutua ulkomaille. :-D