lauantaina, lokakuuta 14, 2006

Ken on heistä kaikkein himmein...

"Hyvää päivää ja tervetuloa omituisten taksimatkustajien Mr. Tampere kisoihin! Osallistujamme ovat kolme toinen toistaan viehkeämpää herrasmiesta, joiden kummallisissa edesottamuksissa meillä riittää ihmeteltävää.

Pyydetäänpä lavalle ehdokas nro 1.

Herra nro 1:llä on pakkomielle. Hänen pitää aina matkustaa keskustasta kotiin tarkalleen tiettyä reittiä pitkin, vaikka samanarvoisia reittejä olisi useita. Jos taksinkuljettaja erehtyy valitsemaan ihan väärän reitin, herra nro 1 vaipuu lapsen tasolle, alkaa pitää hassuja ääniä ja lopulta itkeä. Siinä onkin taksisedälle tai -tädille ihmeteltävää! Aplodit ehdokkaalle! Hei, ei siltä puolelta lavaa pääse pois, tännepäin...

No niin, siirtykäämme ehdokkaaseen nro 2. Herra nro 2 vaikuttaa pintapuolisesti aivan normaalilta mieshenkilöltä, mutta alkaa äkkiarvaamatta pitää taksin takapenkillä omituisen eläimellisiä ääniä. Herra nro 2:n bravuuri on elokuvasta Poliisiopisto 4, jossa konstaapeli Hightower antaa nuoremmille kollegoilleen opetuksen pienellä voodoo-esityksellä. Tällöin hän kääntää silmät nurinpäin, alkaa keinua ja hokea tummalla äänellä: "Yamma yamma yamma..." Voisivatko turvamiehet viedä tuon zombin pois... Kiitos herra nro 2!

Herra nro 3 osaa ottaa irti joka sentin taksimatkastaan. Katsokaa tuota sulavaa liikehdintää, kun hän hakkaa etumustaan, kun taas ottaa eteen! Aa, nyt näytellään nukkuvaa ja kuorsataan kuuluvasti, taitavaa. Mutta mitä, vielä on vuorossa lauluesitys, jopas jotakin. "Pienen pieni pippeli, suuren suuri mulkku..." Loistavaa! Onko tässä voittaja? Voisiko joku irroittaa jalastani herra nro kolmosen...

Mutta nyt hyvä yleisö, nyt on teidän vuoronne vaikuttaa ja valita vuoden häröin tamperelainen taksimatkustaja vuodelle 2006. Voittajalle pyritään järjestämään oikein mukava kyyti valkotakkisten setien seurassa."

9 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Hmm, hankalaa! Mielestäni hra numero kolme kuitenkin ansainnee parhaiten pääpalkinnon. Mutta tyydyn muihinkin näkemyksiin, ehdokkaista kukaan ei ole varsinaisesti huono.

Kriisi kirjoitti...

Jos herra 1 ei kitisisi kuin lapsi, niin se pitäisi diskata. Huono ehdokas.

Mä äänestän kans kolmosta.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, kolmonen ehdottomasti. Mutta varaa sitä varten ruokalusikka taksiin. Sillä kun terävästi napauttaa oikeaan kohtaan niin lakkaa mopo keulimasta.

Lusikka lattiaan kirjoitti...

mun mielestä nää on kaikki just niin pöhlöjä että mitäs jos laitetaankin ne kaikki valkotakkisten kyydillä jonnekkin kauas...

tuurari kirjoitti...

Pointsit kolmoselle. Päättömät laulut ja itsensä hipelöiminen ovat aina avain menestykseen näissä kisoissa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Blogistasi! Mahtavaa luettavaa, jatka samaan malliin! t. Tampereella hommiin pikkuhiljaa tottuva kollegasi

RHN kirjoitti...

Kolmonen saa mun ääneni.

Kimmo kirjoitti...

Mä oon taas erilainen nuori. Friikki no. 1 saa mun ääneni. Mut mä oonkin helsingistä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Vaikea valinta kolmosen ja ykkösen välillä. Noh, koska kolmosella on jo monta ääntä, niin annetaan ihan vaan tasapuolisuuden vuoksi ääni ykköselle.