lauantaina, huhtikuuta 15, 2006

Paha kuu

En tiedä johtuuko täysikuusta, pääsiäisnoidista, helvetin huonosta tuurista vai kaikista kimpassa, mutta nyt alkavat viime aikojen tapahtumat tosissaan nyppiä.

Reilu viikko sitten muotoilin uudestaan miehen auton keulan. Kukaan ei onneksi loukkaantunut. Vastapuolen matolaatikko mennee lunastukseen. Meidän kulkineemme on hyvässä lykyssä kunnossa vapuksi.

Eilen oli aivan hirveä ilta. Kuuloni ei toiminut. Kun asiakkaat halusivat ravintola Sahaan, vein heidät Sohoon. Sähläsin taksamittarin kanssa. Pisteenä iin päälle raavin työvälineeseen kunnon naarmut yhdessä hiton ahtaassa pihassa. Kaiken kukkuraksi olin jättänyt laina-autoon aamulla valot päälle ja mies joutui hakemaan kävellen krapulapizzansa. Kohta täytyy lähteä anelemaan naapureilta käynnistysapua.

Jotain hyvääkin eilisessä. Tein hiton hyvän tilin, vaikka ilta ei ollut vilkkaudeltaan edes normaalin perjantain veroinen. Ihmiset olivat loistavalla tuulella - sain tippiä yli 20 euroa. Ajokeli oli hieno ja suun veti leveään hymyyn kaupungilla liikkunut trulleiksi pukeutunut tyttöporukka. Josko he voisivat poistaa tämän epäonnen kirouksen päältäni..?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta hyvästä tilistä voi olla kyl montaa mieltä jos kerran maalit tippuu =/

nainen ratissa kirjoitti...

Vie sitten viimeinenkin positiivisuuden pisara. Sitä tässä kaivattiinkin. =/

Taksitar kirjoitti...

Hyvä tili on jos mittari niin näyttää ja piste. Tekevälle sattuu ja jos ei tee ei myöskään satu ja hyvä kai sohvalta on huudella!

Anonyymi kirjoitti...

Tekevälle sattuu, mutta jatkuva tunarointi tiputtaa bonukset niin alas että menee pitkä tovi ennenkuin "hyvät tilit" menevät edes plussan puolelle. Kolaroiva kuski kuluttaa rahaa huomattavasti enemmän kuin tuottaa.

nainen ratissa kirjoitti...

"jatkuva tunarointi"??