lauantaina, tammikuuta 21, 2006

Meemi

Minut haastettiin kertomaan viisi omituista tapaani.

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Pitänee kertoa taksiduuniin liittyvistä tavoistani, vaikka mitään kovin piintynyttä ei tähän mennessä ole kertynyt.
  1. Syötän kaikki vuoron aikana kertyneet setelit EBT:n.
  2. Mukanani on aina oltava juomapullo. Muuten tulee heti jano. En välttämättä juo silti pullosta kertaakaan vuoron aikana.
  3. Taskussani on oltava kynä. En halua käyttää autossa olevia kyniä ja laitan yleensä kaikki levälleen/näkyvillä olevat auton kynät kyynärnojan sisällä olevaan lokeroon.
  4. Jos autossa resonoi jokin keskikonsolissa/ovitaskuissa/jossakin lokerossa, minun on pakko hiljentää ko. ääni. Yleensä ääni lähtee keskikonsoliin jätetyistä 5-senttisistä, joille ei ole paikkaa raharengissä.
  5. Käyn lähes aina tauoillani Ratinan Shellillä, vaikka siellä on näin talvella pirun kylmä ja siellä pyörii omituista sakkia (mm. taksikuskeja).
Tähän aikaan yöstä (tai aamusta) en jaksa kaivaa, kuka on jo vastannut kyselyyn ja kuka ei. Jos jokin taksiblogi on vielä ilman haastetta, niin voit nyt katsoa itsesi haastetuksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa että meillä on EBTaaja taksikuskina! Toivottavasti saat paljon mukavia osumia!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on toinenkin :)