tiistaina, tammikuuta 31, 2006

Juttuvaihde

Yleensä jaksan kuunnella mummojen sairaskertomukset ja kommentoida lyhyesti juoppojen toistuviin kysymyksiin. Aloitan jopa usein itse asiakkaan jututtamisen (olen toki hiljaa, jos asiakasta ei jututa). Eilen en jaksanut puhua mitään. Olin kuin nämä tietyt vanhemmat (ja osin nuoremmatkin) mieskuljettajat, joita kutsun möröiksi. Ovat joko ajaneet vuosikymmeniä, eikä juttelu enää kiinnosta tai ei ole ikinä kiinnostanut. Tai sitten ei osata jutella kuin niiden muiden mörköjen kanssa. Tietystä sosiaalisesta rajoittuneisuudestani huolimatta olen kyllä ylpeä kyvystäni keskustella melkein mistä tahansa aiheesta melkein kenen hyvänsä kanssa. Helpottaa työntekoa kummasti ja saa usein aikaan itselle ja asiakkaalle hyvän mielen.

Eilen oman juttuvaihteeni sai taas käyntiin nuori nainen, joka kertoili kepeästi elämästään. Kotiosoitteessaan hän arvioi ikäni 8 vuotta alakanttiin ja kertoi minun ajavan todella hyvin. Loppuyö oli noilla kommenteilla pelastettu. Ihana asiakas :-)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moro,

kyllä Rattinaisenkin olis hyvä käydä katsomassa näytelmä Luolamies, Martti Suosalo esittää sen Komediateatterissa vielä maaliskuulla. Ymmärtäis paremmin sitten miksi ne miehet on "mörköjä" (c;

-doktor koo