tiistaina, tammikuuta 24, 2006

Julkkiksia ja lentoa

Hitsi, mutta nämä arkiyöt ovat mielenkiintoisempia kuin luulinkaan. Tämä on kyllä ensimmäinen elämäni ammatti, jossa ei yhtään tiedä mitä päivä - tai siis tässä tapauksessa yö - tuo tullessaan.

Aneemiselta näyttävän vuoron alkuun sain kyydin Helsinki-Vantaalle. Aivan loistavaa! Taas yksi asia sarjaan "ekoja kertoja". Hotellin aulassa oli eräs julkkis saattamassa ystäväänsä taksiin. Meillä oli hienoinen hoppu ehtiä ajoissa lennolle. Vakuuttelin ehtivämme ajoissa, mutta minulta oli loppua usko kesken matkan, kun Hyvinkäällä alkoi sataa alijäähtynyttä vettä. Eikun pissapojasta nestettä puolen minuutin välein lasille ja puhaltimet täysille (ei, minulla ei ole autossa lämmitettävää tuulilasia...) Nesteet riittivät juuri ja juuri perille asti ja asiakas ehti hyvin lennolle.

Hiljaisen loppuillan pelasti toinen julkkis (!), joka pamahti ystävineen kyytiini. Pojat olisivat kierrelleet kanssani ympäri Tamperetta vaikka lopun yötä, mutta lopulta nälkä vei voiton ja tiputin kaverit yösyöttölään pizzalle. Olin kyllä hieman täpinöissäni tästä jälkimmäisestä julkkiskohtaamisesta. Hyvännäköinen mies, kerta kaikkiaan...

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heitin sinua haasteella (http://rispekt.org/leikinruualla) :)
-strangelove-

Mette kirjoitti...

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä jos hankkisit oman elämäsi, että ei tarvitse elää asiakkaittesi elämää?

nainen ratissa kirjoitti...

Jos Keckman lopettaisit blogini seuraamisen, kun ei kerran jutut näytä miellyttävän. Siedän paskapäitä yhtä vähän blogissani kuin autossani.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, taksin kuljettaminen kuuluu seikkailuammatteihin. Kaikenlaista voi tulla vastaan milloin vain.
Pitkät keikat tuovat mukavaa vaihtelua,varsinkin kesemmällä.Tampere onkin ihanteellisimpia kohteita täältäpäin. (motaria koko matka)

Kivoja keikkoja sulle!

Anonyymi kirjoitti...

Ei jumalauta. Keckman on TASAN viimeinen ihminen maailmassa kehottamaan ketään hankkimaan elämä. Voi perseensuti... Saat Nainen Ratissa ihan vapaasti sensuroida tämän kommenttini, mutta ennen sitä katso ja naura: http://koti.welho.com/pkeckman/taalla/runkku/

RUHHAHHHAAAAAAAAAAA!!!!

Bruno

Anonyymi kirjoitti...

keckman hyi helevetti katsoin tuon sivun...