perjantaina, marraskuuta 04, 2005

Läpi meni!

Olen nyt sitten virallisesti ammattiautoilija. Ajolupakoe meni laakista läpi!

En ollut tutkinnon läpäisystä tippaakaan varma. Missasin mielestäni liikaa katuja. Olisin halunnut halata naista langan toisessa päässä, kun hän sanoi nimeni kohdalla lukevan "läpäissyt". Läpäissyt. Ai jumaliste, miten kaunis sana!

En aio ihan heti juosta paperien kanssa poliisilaitokselle hakemaan lupaa, sillä minulla on 1 ½ viikkoa aikaa hoitaa eräs toinen velvoite. Nimittäin tradenomin tutkintotyöni esiteltävään kuntoon. Kun sekin on pulkassa, niin sitten juhlitaan! Ja sen jälkeen duuniin. Jännittää hieman, mutta olen oikeasti täpinöissäni päästessäni töihin. Aion ajaa ensi alkuun täysipäiväisesti, mutta keväällä olisi tarkoitus löytää tuota varsinaista koulutusta vastaavia päivätöitä ja jättää taksarin hommat viikonloppuihin. Joka tapauksessa, olen juuri nyt jonkinlaisessa endorfiinihumalassa onnistumisestani ja aion nauttia siitä niin pitkään kuin sitä kestää. Ah!

Ai niin, lupasin tässä vaiheessa kertoa kaupunkini. Tampereelta minut löytää tolpalta. Todennäköisesti öisin ja viikonloppuisin, jos saan yhtään valita.

Lisäys: Kuulin, että meistä kurssilaisista n. 2/3 läpäisi kokeen, eli n. 25 henkilöä. Onnea kaikille! Tolpalla tavataan!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon läpäisyn johdosta :)

Seuraavaksi sulla alkaa sitten "kaupungin sykkeen" opettelu, eli mistä niitä asiakkaita löytää mihinkin aikaa vuorokaudesta. Sen kun opettelet niin alkaa tulemaan hyviä kassoja.

nainen ratissa kirjoitti...

Kiitos!

Kyllä, uskon että monen asian opettelu on vasta edessä. Toivotaan, että tuohon "kaupungin sykkeen" haistamiseen auttaa omat kokemukset kaupungin sykkeestä :-)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut! :D

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onnea!

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin yksi Stadin takseista onnittelee!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Musita pyytää taksialennusta kun kahvittelet huoltoasemilla.

Jude Vihervaara kirjoitti...

Onnea läpi menneen tutkinnon johdosta.

Jään mielenkiinnolla odottamaan että millaisia juttuja sinulta tulee tänne. Sen takaan että kokemukset ovat ihmeellisempiä kuin mitä koskaan odotit.