keskiviikkona, marraskuuta 09, 2005

Aamukierros

Tänä aamuna tuli katsastettua pankki, lääkäri ja poliisi. Lääkäri antoi terveen paperit ja tuikkasi Havrix-rokotteen käsivarteen. 105 euroa tuli hintaa koko paketille. Tsiisus...

Lääkärintodistuksen kera kipaisin poliisin lupatoimistoon laittamaan lopulta ajolupahakemuksen sisään. Samaan aikaan paikalle osui kurssikaveri. Hakemaan jo valmista lupaa. Kurssin rääväsuu. Kevyet vittuilut heitti meikäläisen hämäläisyydestä. Minä vain hymyilin takaisin ja onnittelin. Viime päivien tuottamisen tuska tutkintotyön kanssa on imenyt virrat vastaheittoihin. Tänään pitäisi jo jättää melko täydellinen versio. Ei muuten onnistu... Hieman kylmää.

Lisäys: Tänään tuli ensimmäinen työtarjous - isänpäivälle. Valitettavasti jouduin kieltäytymään. Lupa kun on taskussa vasta 15. päivä... Nainen langan toisessa päässä luulosti älyttömän mukavalta ja pirteältä. Rohkaisin soittamaan tulevaisuudessa uudelleen, jos tarvitsee kuljettajaa töihin.

2 kommenttia:

Mette kirjoitti...

Aina joskus minä ja elämäni valo ajelemme taksilla sote-kortilla (joka on sanotun valon). Ehkä tapaamme tolpalla! Ei tosin öiseen aikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Voisit vieläkin jatkaa kirjoittelua!