maanantaina, toukokuuta 17, 2010

Ihan uusi ehdotus

On se vaan edelleen sitkeässä se ennakkokäsitys, että taksinkuljettaja on mies. Tämä tuli taas esiin viikonlopun taksijonossa.

Taisi olla illaan viimeisiä jononhäntiä. Kello läheni viittä ja jäljellä oli vain riehakkain porukka. Nuori mieshenkilö ei meinannut malttaa jättää kesken huulenheittoa noustessaan autoon, vaan peruutti itsensä etupenkille ja huusi kavereilleen: "Me lähetään ny taksikuskin kanssa kattomaan pilluja!"

4 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

:--DDD Voi elämä! Olettaisin, että päänsä käännettyä reaktiona oli tällä herrasmiehellä pieni säpsähtäminen.. toisaalta viikonloppuöiden menoa kun katselee niin luultavasti oli edelleen kovasti lähdössä katselemaan pilluja.

No kuinka se kävi? :D

Jenny Paula Vivian kirjoitti...

Ajattelin kirjoittaa, että Voi Elämä!! mutta Mikko tuossa olikin jo oivaltanut olennaisimman. Ja minäkin kysyn: Miten tarina jatkui eli päättyi?

Marja-Leena kirjoitti...

Etkö enää aja? Etkä myöskään aio ilmeisesti päivittää blogiasikaan? Sääli. Sinulla oli hauskoja nasevia juttuja. Terveisin Marja-Leena

Unknown kirjoitti...

;-) Ehkä hän ei vain ollut heteronormatiivinen nuorimies? Voihan teoriassa ja käytännössä naistaksikuskikin olla pilluista kiinnostunut. Toisaalta taas miestaksikuskin saattaa olla pilluista pahemmin välittämättä.

Koominen hetki kumminkin.