lauantaina, helmikuuta 09, 2008

Viihteelle

Tää nainen lähtee nyt bileisiin, joka on minulle tosi harvinaista näin lauantaina. Kuvatkoon fiiliksiäni eilinen keskustelu n. ikäiseni naisasiakkaan kanssa.

Nainen: "Mennään X-baariin. Onkohan siellä jonoa."
NR: "Ei ainakaan äsken ollut. Tuskin nytkään."
Nainen: "Pakko lähtee viihteelle, vaikka oon painanut hulluna töitä tän viikon. Jotain sosiaalista elämään pitää välillä olla."
NR: "Tuttu tunne..."
Nainen: "Otin nyt taksin, vaikka on näin lyhyt matka. Kotiin taidan kyllä kävellä. Laitoin sitä varten jalkaan korkkarit, joista on valmiiks neljä senttiä jo kulunu pois... Kauheeta, missä kunnossa mun kynnet on!"
NR: "Ei tuolla mitään kynsiä kukaan kattele."
Nainen: "No ei kyllä. Kello kolme aamulla tsekataan naama ja perse."
NR: "Niin, että ne on kunnossa."
Nainen: "Eikun että ne on olemassa..."

13 kommenttia:

-TC- kirjoitti...

Löysin vasta blogisi, joten kommentoin tähän yhtä vanhaa kirjoitustasi: Sinua loukkaa se, että joku ihminen haluaa mieskuskin?
Mummovainaani (kuoli elokuussa) ei viimeseen kahteen vuoteen suostunut enää nousemaan naistaksikuskin kyytiin. Hän oli Jyväskylässä kolmesti kolarissa. Invataksi kolaroi ja mummoni lenteli mukkelismakkelis pyörätuolistaan, koska naiskuski ei ollut kiristänyt ja kiinnittänyt kunnolla pyörätuolia.
Kolme kuskia. Kolme kolaria. Kolme naista.

Vakuutusyhtiö toki maksoi leikkaukset ja hoidot, mutta silti.. Sen jälkeen hän ei koskaan noussut naistaksikuskin kyytiin, vaikka kulkikin lähes päivittäin, useita kertoja viikossa kuitenkin, taksilla.
Naisautoilijan, kuten esim. äitini kyytiin kyllä lähti, kuten ystävättärenikin.

Joten: ennenkuin päätätte seisottaa sitä asiakasta siellä tolpalla / kaupalla / missä vaan, niin ehkä on syytä ottaa selville se, miksi se naiskuski ei kelpaa..

Kiva blogisi muuten, pidän kovasti =)

nainen ratissa kirjoitti...

No olisitpa kommentoinut ko. kirjoitukseen. Vaikea vastata, kun en nyt muista prikulleen kaikkia muinaisia kirjoituksiani.

-TC- kirjoitti...

Eihän sillä kirjoituksella ole väliä, asenteella vain. Eli kirjoituksesi vaan meuhkasi, että sinua vituttaa se, että ihmiset haluavat uroskuskin, ja seuraavan kerran mielesi tekisi tehdä niin tai näin.
Halusin vain tuoda pointin ilmi, että joillain on syy, ihan oikea syy, haluta se uros..

nainen ratissa kirjoitti...

No on sillä kirjoituksella sinänsä väliä, että tämä blogi on draamaa, purkauksia ja tunnetiloja, enkä voi muistaa jotain tunnetilaani kuukausien takaa näkemättä kirjoitusta.

Mummosi tapaus on ikävä, mutta kuitenkin kovin marginaalinen. Jos asiakas on tavalla tai toisella vihamielinen, niin kyllä minä purkaudun siitä täällä ihan hyvällä omallatunnolla.

-TC- kirjoitti...

Toki blogiinsa jokainen saa avautua..
Se, mitä teet käytännössä, on ratkaisevaa.

Leonoora kirjoitti...

Blogi-ystävänpäivää jokaiselle jokatapauksessa!

Anonyymi kirjoitti...

Peppu se on tärkein miehelläkin!
Happy Valentine! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Minen nouse kuin naiskuskien kyytiin. Siitä kun ei hyvää seuraa kun 90% kaikista mieskuskeista pitää itseään keskimääräistä parempina ajajina.

-TC- kirjoitti...

Mites sielläpäin on otettu taksipuukotus..?

Anonyymi kirjoitti...

Voi että eikö Tampereella ole tapahtunut mitään kohta kolmeen viikkoon.Joka päivä katselen blogiasi toivorikkaana....Terveisiä Kirkkonummelta

Anonyymi kirjoitti...

Harvinaisen totuudenmukainen kuvaus siitä, millaista on baarissa klo 3 aamulla... :D

Anonyymi kirjoitti...

Bloggaas nyt, Nainen! Täällä jo Colougnen-exätkin kuolee ikävään, kun mitään ei tapahdu...

Anonyymi kirjoitti...

hip hei, käväisin täällä pitkästä aikaa ja sainkin mukavaa luettavaa ;) toivottavasti jaksat jakaa kertomuksiasi mukavista asiakkaista jatkossakin!

taksiblogien seurauksena olen alkanut ojentamaan miestäni, joka aina heti ensimmäiseksi taksiin astuessaan alkaa puhumaan alla olevan auton merkistä.. no, siihenhän mies totesi että se on taksikuskin ammattitauti. tavallaan totta, joutuuhan mieheni kuulemaan töissä päivittäin 'Homovittupersehuoraaa!! haluuks tippuu? Mä tapan sut' jne..

eli kaippa kaikissa ammateissa on varjopuolensa, niiden kanssa täytyy vain oppia elämään!