lauantaina, marraskuuta 04, 2006

Kestämätön yö

Yleensä yövuoron loppuessa käyn ABC:llä hakemassa aamiaistarpeita, vien auton pois, raahaan väsyneen itseni kotiin, juon kupin teetä ja luen Aamulehden. Tänä aamuna oli toisin. Kiskoin vielä kotirappusilla yhden savukkeen. Aamulehdestä en piitannut, enkä teestäkään. Korkkasin olutpullon ja annoin adrenaliinin hiljakseen laskeutua. Paskaa. Onneksi tänään on mahdollisuus korkata useita olutpulloja ja pullo lemppariviiniä. Baariin EN lähde. On täysikuu.

6 kommenttia:

tuurari kirjoitti...

Onneksi huomenna on päivävuoro... :P

Anonyymi kirjoitti...

Sama täällä! oli kyllä monenlaista örveltäjää liikenteessä.Nim Oulun taksari

Lusikka lattiaan kirjoitti...

ja kumminkin menit baariin.... vai sekotinko mä päivät?

nainen ratissa kirjoitti...

Juu, lähdin sit kuitenkin. Mutta pidin sen verran periaatteistani kiinni, etten jonottanut mihinkään ähdinkö-ahdinko-paikkaan, vaan menin lemppari-pubiini - kuten hyvin tiedät. ;-)

Pinea kirjoitti...

Mun mielestä yön valvomisen jälkeen parasta on varhaisen aamun tunnelma, kun virkeimmät ihmiset tassuttelevat töihin ja liikenteen melu alkaa pikku hiljaa lisääntyä, leipomoon tuodaan tuoretta leipää ja niin edelleen. En ole kylläkään itse ikinä kokeillut ottaa kaljaa aamutuimaan valvomisen jälkeen ja luulen, että nukahtaisin olusen vaikutuksesta, mutta ehkä pitää kokeilla joskus?

nainen ratissa kirjoitti...

Nukahtaminen oli juurikin olusen toivottu vaikutus.