tiistaina, kesäkuuta 27, 2006

Alea

Rattinainen toipuu vielä hetken juhannuksesta siivoilleen ja harkiten alennusmyynteihin lähtemistä.

Tämän päivän Aamulehdessä oli artikkeli (kuten aina) alennusmyyntien alkamisesta. Tällä kertaan juttu oli vain tehty hieman eri näkökulmasta. Nimittäin miesten näkökulmasta. Pari lainausta miesten tunnelmista paikan päältä:

- "Niin tympeä paikka kuin olla ja voi. Olisin missä tahansa muualla mieluummin."
- "Olisin jo karannut kaljalle jos uskaltaisin."
- "Pitää vain kehua (vaatteita) kamalasti, niin päästään nopeasti pois."

Siis mitvit? Nyt en ymmärrä miehiä enkä naisia.

Miehet: Miksi annatte käyttää itseänne kantojuhtina ja epäluotettavina makutuomareina? Ymmärrän, jos kyseessä on tuore suhde. Silloin vaikka hammaslääkärillä käynti on kivaa yhdessä. Aamulehdessä yksi mies kertoo odotelleensa vaimoaan joka vuosi 40 vuoden ajan alennusmyynneissä. Lähtekää nyt hitto soikoon mikkihiiret edes puolessa välissä kierrosta kaljalle ja käskekää sen naisen roudata loput lumput mukanaan pubiin.

Naiset: Miksi vingutte kaupoille mukaanne huokailevan märisijän, joka sanoo joka rätistä, että "hyvä se on, mennään jo"? Kantojuhdaksi? Ei vaatteet paljoa paina. Maksajaksi? Jos se kerta maksaa, niin kai sinulla on rinnakkaisluottokortti? Seuraksi ja makutuomariksi? Niin varmaan joo. Kuskiksi? Jos tämä on ainoa syy, soita ystävätär/tytär/äiti/sisko/kuka vaan tuttu nainen kuskiksi, niin kaikki ovat tyytyväisempiä. Mene vaikka yksin taksilla, mutta anna armoa ja säästä mies alennusmyyntihelvetiltä.

Edit: Joo, olihan tuossa hieman yleistystä, mutta kun ei tunnu hyvältä kirjoittaa: 'Ne naiset joilla on tapana käydä yleensä alennusmyynneissä miehen kera'. Pullamössömiehiä tässä oli tarkoitus enemmän ihmetellä. Niitä, jotka penäävät oikeuksiaan vaatimalla naisten vaateliikkeisiin lisää tuoleja ja Tekniikan Maailmoja.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juuri näin, paitsi että mä säästän myös itseni siltä alennusmyyntihelvetiltä :)

Ana kirjoitti...

Asiaa. Märisijät pysykööt kotona vaan, ei tartte pilata muiden kivaa.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä eukko tilaa Hennesiltä ja mä en yksinkertasesti osta vaatteita... säästyypähän vaivoilta.....

LOL

no, tosiasiassa... meillä eukko yrittää välillä ruinata mukaan jonnekkin mutta onneksi on sen verran selkärankaa ja omaa älliä etten ihan joka humpuukiin lähde mukaan :D

tosin, jos mä yritän saada eukkoo mukaan ostaan mulle vaatteita niin ei sekään ihan noin vaan käy. Meillä tuo on oppinut jo oikean konstin saadea mies marisematta ostoksille mukaan... odottaa niin kauan että mulla menee kaikki vaatteet rikki (siihen ei kauaa mene) ja sitten kun pyydän sitä makutuomariksi niin se lähtee sillä ehdolla että ostan sille "sitätätäjatuota" siinä samalla ;D ;D

-R-

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin kirjoitin aleista omaan blogiini, kun venyi tänne tarkoitettu kommentti vähän turhan pitkäksi.

Kimmo kirjoitti...

asiaa!